Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Ψήφισμα συμπαράστασης στην αγωνιζόμενη δασκάλα Ντίνα Ρέππα


Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στην αγωνίστρια δασκάλα Ντίνα Ρέππα, μέλος του ΣΕΠΕ ο Αριστοτέλης (Αθήνα), για την οποία επιχειρείται άσκηση δίωξης για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά από καταγγελία της διευθύντριας του 99ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, στο ΥΠΑΙΘ και στη Διεύθυνση Α’ Αθήνας γιατί πήγε να κάνει συνδικαλιστική ενημέρωση στο σχολείο της. Η επιχειρούμενη στο πρόσωπο της δίωξη συνιστά απόπειρα περιορισμού και παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής έκφρασης και δράσης και μας βρίσκει όλες/όλους απέναντι. Δηλώνουμε ότι στο πρόσωπο της Ρέππα Ντίνας θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις τη δημοκρατία στα σχολεία, την ελευθερία έκφρασης και δράσης των μελών του συλλόγου μας καθώς και τα εργασιακά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι ανεπιθύμητοι στα σχολεία μας δεν είναι οι αγωνιζόμενοι εκπαιδευτικοί αλλά όσοι επιχειρούν να ενσαρκώσουν τα πιο σκοτεινά σχέδια της εξουσίας. Ανάρμοστη συμπεριφορά δεν είναι η συνδικαλιστική ενημέρωση αλλά η απόπειρα φίμωσης και τρομοκράτησης των μαχόμενων εκπαιδευτικών.

Τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές και καταδοτικές πρακτικές που χρησιμοποιούν το διευθυντικό δικαίωμα για να ασκήσουν απειλές υπηρεσιακών κυρώσεων στους εκπαιδευτικούς δε μας φοβίζουν, έχουν τη χλεύη μας, την περιφρόνησή μας και θα μας βρίσκουν ενωμένες/ους απέναντι τους!

Η απόπειρα δίωξης της αγωνίστριας δασκάλας Ρέππα Ντίνας θα πέσει στο κενό.

Απαιτούμε να μην προχωρήσει καμία απολύτως υπηρεσιακή διαδικασία δίωξης

Η αλληλεγγύη μας θα νικήσει!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου