Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Την Δευτέρα 11/10 ΑΠΕΡΓΙΑ - Γινόμαστε ποτάμι αποφασιστικότητας και οργής! Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο μέχρι τέλους!




Οι αναπληρωτές και οι αναπληρώτριες τη Δευτέρα 11/10 απεργούμε!

Δευτέρα 11/10 έχει κηρυχθεί απεργία σε όλη την εκπαίδευση! Καλούμε όλες και όλους να βρεθούμε στο δρόμο! Το ΥΠΑΙΘ όλες αυτές τις μέρες, σαν απάντηση στη μαζικότατη απεργία-αποχή των σχολείων σε όλη τη χώρα από τους αντιεκπαιδευτικούς του νόμους, έχει εξαπολύσει όλες του τις δυνάμεις για να μας υποτάξει, να μας φοβίσει, να μας κάνει να σιωπήσουμε! Αγωγές, δικαστήρια, απειλές και τρομοκρατία! Η εκδίκαση μάλιστα της έφεσης των ομοσπονδιών μπήκε για την ίδια μέρα, Δευτέρα 11/10 ώρα 12:00 στο Εφετείο! Το Υπουργείο μας φοβάται και καλά κάνει!

Όλα αυτά δείχνουν τον πανικό και τον φόβο τους σε μια συλλογική και μαζική πράξη των εκπαιδευτικών της τάξης που είμαστε αποφασισμένοι/ες να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο μέχρι τέλους!

Την Δευτέρα 11/10 απεργούμε και κατεβαίνουμε στο δρόμο, γινόμαστε ποτάμι αποφασιστικότητας και οργής και απαντάμε πως ΕΜΕΙΣ θα κρατήσουμε όρθιο το δημόσιο σχολείο! Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου